Tandstænger

Styresystemet sikrer, at føreren er i kontrol af køretøjet. Derfor er kun det bedste godt nok. Alle vores renoverede tandstænger er produceret af højt kvalificerede medarbejdere. Vi garanterer, at vi renoverer til de højeste standarder på hvert segment af køretøjet, således kunderne trygt kan installere vores produkter.

Vi har et omfattende program af tandstænger, der indeholder hydrauliske tandstænger, manuelle tandstænger og elektroniske tandstænger til europæiske applikationer, hvilket dækker passagerbiler og mindre varevogne fra alle bilmærker. Nye applikationer bliver konstant tilføjet til det nuværende program og gøres tilgængelig online.

Plug & Play

Vi stræber altid på at tilbyde en plug & play løsning, så mekanikeren får en ubesværet monteringsoplevelse.

Test og Kvalitet

Vi inspicerer alle enheder og dele visuelt, inden vi renoverer dem, hvorefter vi udfører forskellige tests, før enheden forlader produktionen. Alle vores tandstænger bliver efterfølgende 100 % funktionstestet i en simulator, der simulerer den samme tilstand, som når køretøjet er under drift. Målet med renoveringsprocessen er at få enheden til at have de samme eller bedre målinger som før renoveringsprocessen.