Startere

En starter er en elektronisk motor, der laver den mekaniske energi til at rotere motoren, indtil motoren begynder at køre på egen hånd. Starteren har gjort sit arbejde, når starterens tanddrev frigøres fra svinghjulet.

Med mere end 2.300 forskellige startere dækker vi ikke kun passagerbiler og køretøjer fra stort set alle brands, men også marine-, byggeri- og landbrugsapplikationer. Derudover dækker vores sortiment 95% af den europæiske bilpark. Nye applikationer tilføjes løbende til produktsortimentet, og de bliver gjort tilgængelige online her og på TecDoc.

Plug & Play

Den leverede starter er komplet og klar til montering. I tilfælde af specielle krav ved installation af produktet findes informationen vedlagt den pågældende starter.

Test og Kvalitet

Alle startere er testet, gennemset og leveret med en individuel testrapport. Både reservedele og det endelig produkt bliver testet. Delene bliver renoveret på baggrund af specifikationer og instruktioner under udviklingsstadiet. Alle specificerede parametre kontrolleres mod definerede grænser, og kun dele, der består alle testlinjer, kan genbruges. Hvis en del ikke består testen, repareres den eller udskiftes med en ny del.