Generatorer

Generatorens vigtigste funktion er at generere elektricitet til at genoplade batteriet, hvilket giver den nødvendige strøm til elektriske komponenter som instrumentpanel, blæser, radio og lys både i og uden for køretøjet.

Vores sortiment af renoverede generatorer dækker adskillige markeder – fra passagerbiler og varevogne til landbrugs-, marine og anlægskøretøjer. Med en dækningsgrad på 93% imødekommer vi næsten enhver anmodning fra Europas specialmarked.

Plug & Play

Den leverede generator er komplet og klar til at blive monteret. I tilfælde af specielle krav ved installation af produktet findes informationen vedlagt den pågældende starter. 

Test og Kvalitet

Alle generatorer er testet, gennemset og leveret med en individuel testrapport. Både reservedele og det endelige produkt bliver testet. Delene er blevet renoveret på baggrund af specifikationer og instruktioner under udviklingsstadiet. Alle specificerede parametre kontrolleres mod definerede grænser, og kun dele, der består alle testlinjer, kan genbruges. Hvis en del ikke består testen, repareres den eller udskiftes med en ny del.