Bremsecalipre

Bremsecaliprene på din bil er vigtige elementer på bremsesystemet – og én af grundelementerne til sikkerhedssystemet. Hovedformålet med bremsecaliprene er at omdanne trykket i bremsevæsken til en aksial bevægelse af stemplet.

Friktion påføres igennem bremseklodserne til den roterende skive og omdanner kinetisk energi til termisk energi. Dette vil stoppe bilen, men efterspørgslen efter materialet hertil er meget høj, da arbejdsmiljøet er hårdt, hvilket betyder, at det er et sikkerhedskritisk element i bilen, der skal præstere.

Vi fremstiller bremsecaliprene med samme høje standarder som OE dele. Vi har en dækningsgrad på 96%, hvilket betyder, de mest populære passagerbiler og små varevogne er dækket i programmet. Vi udvider konstant programmet og introducerer nye applikationer til at dække det europæiske bilmarked.

Plug & Play

Bremsecaliperen er fuldstændig justeret og klar til installation, når den modtages. Bremsecaliperen leveres med fedt og kobberskiver, når det er nødvendigt.

Test og kvalitet

Hver bremsecaliper bliver individuelt testet og gennemset ved hjælp af både høj-og lavtryksmålertests. Håndbremsecaliprene til håndbremsefunktionen bliver testet yderligere. Både aluminiums- og støbejern bliver inspiceret ifølge vores strenge kriterier for at sikre, både funktion og visuel udseende af det færdige produkt stemmer overens med vores høje krav.